Szépséglabor

TESZT | GARNIER MIRACLE SKIN CREAM

2014. június 14. Szépséglabor Szólj hozzá!

TESZT | GARNIER MIRACLE SKIN CREAM

Hidratáló, primer vagy alapozó? Kicsit mind igaz rá. A májusi kedvencek közt szerepelt a Garnier egyik újdonsága, a Miracle Skin Cream, és sokan kérdeztetek róla. Ezért és mert egy tényleg nagyon érdekes termék, azt hiszem igazán megérdemel egy külön posztot itt a blogon. Jöjjön a teszt!

Azt hiszem ez a legérdekesebb arcápoló amivel eddig találkoztam. Hivatalosan mindenre megoldást nyújt: kisimítja a ráncokat, egységesíti, hidratálja és puhítja bőrt, csökkenti a fáradtság jeleit, ragyogóvá teszi az arcot és még sorolhatnám.

A "CSODA" FAKTOR
A krém textúrája nagyon izgalmas. A tubusból kinyomva fehér, csak egy átlagos hidratálónak tűnik. De ha öszedörzsöljuk az ujjainkat, a krémben lévő mikro kapszulák kipukkanak, a bennük található pigmentek felszabadulnak és a hidratálónk máris alapozóvá alakult át! Egy nem is rosszul fedő alapozóvá, leginkább egy BB vagy CC krémhez tudnám hasonlítani a fedőképességét. Az árnyalat elsőre sötétnek tűnt, de adaptálódik és szinte egybeolvad a bőrömmel. Ez is a miracle része, azt hiszem. :)


A KRÉM FAKTOR
Felkenve egységesíti és ragyogóbbá teszi a bőrt, természetesen egy kis fedést is ad, amit én korrekorral szoktam erősíteni a problémásabb területeken, de önmagában is megállja a helyét. Azt vettem észre, hogy este miután ezt használom és lemostam, puhább a bőröm és hidratáltabb mint más alapozó, BB vagy CC krémet követően. 

Akkor szeretem ezt a krémet használni, mikor valami könnyebbet akarok viselni egy alapozónál, és igazából csak egységesíteni és kicsit felébreszteni szeretném a bőrömet. Primerként is nagyon jól bevált, tökéletes alap. A hidratálás pedig az a plusz amiért igazán szerethető lesz a Miracle Skin Cream.

Müller, kb. 4000.-Mit gondoltok, kipróbálnátok a Garnier "csoda" krémjét?
Ti milyen terméket használtok egy könnyedebb, alapozó mentes napon?

Szólj hozzá!