Szépséglabor

THE MANI | SILVER LIGHTS

2014. június 11. Szépséglabor Szólj hozzá!

THE MANI | SILVER LIGHTS

A Maybelline Colorama körömlakkok nyári árnyalatai nem csak gyönyörűek, de inspirálóak is. Minden alkalommal ahogy ránézek a színkavalkádra, eszembe jut valamilyen kombináció amivel egy-egy árnyalat jól mutatna vagy valamilyen klassz manikűr ötlete.

Így volt a 214-essel is, ami az új árnyalatok közül az egyik kedvencem. Ez a gyönyörű világos zöld szinte kívánja az ezüstöt maga mellé, ezért a Bourjois egyik különleges textúrált lakkjával, az I'ts raining stars-al kombináltam. Ez a lakk tényleg olyan mintha sok apró, ezüst csillag fényét rejtené magában, gyönyöűen szikrázik a napon. Nem mellesleg pedig az Essie Beyond Cozy egyik nagyon közeli hasonmása is. Néhány ezüst díszítő csíkot is feltettem hogy kicsit még fokozzam a csillogás faktort.


Sajnos nálunk nem kapnak fantázianevet a Maybelline lakkok, de ez nem zárja ki azt hogy én ne nevezzem el őket, így tőlem a lakk a Summer Jade nevet kapta. 2 rétegben fed, de kicsit sűrű, így fedőlakkot mindenképp érdemes rákenni a tökéletes hatásért. Az ezüst díszítő csíkokat az ebay-ről rendeltem, fedőlakként pedig a Sally Hansen Double Duty alap- és fedőlakkot használtam.Ti milyen színű lakkal kombinálnátok a Summer Jade-t?
Szólj hozzá!