Szépséglabor

SMINK & TESZT | A TOUCH OF GREEN WITH MAYBELLINE MASTER PRECISE

2014. június 02. Szépséglabor Szólj hozzá!

SMINK & TESZT | A TOUCH OF GREEN WITH MAYBELLINE MASTER PRECISE

Múlt héten egy csomagom érkezett, tele nyári Maybelline újdonságokkal. A gyönyörű lakkok mellett két új Master Precise szemhéjtus is helyet kapott benne, a barna Forest Brown és a zöld Jungle Green. Nagy tusrajongó lévén nagyon örültem nekik, legfőkébb a zöldnek, mert a színes tusvonal az egyik legjobb eszköz arra, hogy egy kis extrát vihessünk a sminkünkbe.


A nevükhöz híven a Master Precise tusok úgy lettek megalkotva, hogy a lehető legnagyobb pontossággal használhassuk őket. Ehhez ultra vékony véget alkotott a Maybelline amivel egy álom megrajzolni azt a bizonyos "farkincát" a vonal végén. Sietős reggeleken vagy kezdőknek, de általában mindenkinek csak ajánlani tudom ezekete a tusokat, mert tényleg nagyon könnyű a használatuk.
Tartósság tekintetében is jól megállják a helyüket, nap végére megkopnak és veszítenek az intenzitásukból, de kb. 6 órát biztosan szépen a helyükön maradnak. 

A Forest Brown ideális választás lehet munkahelyre, vagy azoknak akik a fekete tusvonalat kicsit soknak tartják a sminkükben. A zöld Jungle Green pedig egyszerűen gyönyörű. Elég sötét ahhoz, hogy ne legyen komolytalan és elég világos ahhoz hogy a színe mégis kitűnjön. Nagyon szépen kihangsúlyozza a barna szemet, miközben hétköznap is nyugodtan viselhető. Teljesen beleszerettem! 

A sminkem többi része visszafogottabb, hogy a hangsúly a zöld tuson és a szememen maradjon. Amiket használtam:
Bourjois CC krém - 32 light beige
Bourjois Healthy Mix korrektor - 52 medium radiance
Max Factor Miracle Cream Blush - Soft Pink
Bourjois Java Rice Powder
Terra Naturi szemöldökformázó púderek
L'Oreal Miss Manga szempillaspirál
Clinique Chubby Stick - Curvy Candy


Bár még csak most kezdődött a hónap, biztos vagyok benne hogy a júniusi kedvencek közt ott lesznek ezek a tusok! :) 


Ti hogy álltok a tusvonallal? 
Viselnétek színeset is a hétköznapokon vagy inkább a klasszikus fekete mellett maradnátok?


Szólj hozzá!