Szépséglabor

HOT NEWS - Nailland már a Mammutban is! + mini lakk haul

2014. május 17. Szépséglabor Szólj hozzá!

HOT NEWS - Nailland már a Mammutban is! + mini lakk haul

Ma az új Flormar gél lakkok után kutatva a Mammutban körbenéztem a Flormar standnál és micsoda felfedezést tettem! Először a Golden Rose lakkokat láttam meg, gondoltam nahát-nahát, aztán jött a nagy bumm - Barry M és China Glaze! A kedves eladólánytól rögtön megérdeklődtem, miközben persze fülig ért  a szám, hogy mi is folyik itt. 

Ő pedig elárulta, hogy ki fog bővülni a stand és a Nailland kínálata a Mammutban is elérhető lesz a jövőben! Szerettem volna veletek ezt a jó hírt megosztani, szerintem szuper hogy a város másik végében is kaphatóak lesznek a Nailland-es lakkok. Nekem különösen, a pénztárcámnak már talán nem annyira jó ez a hír, hiszen a Mammut a hozzám legközelebbi pláza. :)
Egyenlőre Barry M, China Glaze, Flormar és Golden Rose lakkok kaphatóak a Mammutban lévő standnál, de a Models Own is hamarosan megérkezik a kapott infok alapján.


Rögtön be is szereztem a hőn áhított Sugar Apple-t, a Barry M Gelly pasztell kollekcióból. Nagy önmegtartóztatásnak és a DM-ben előtte megvásárolt Rimmel Rita Ora - Lose your Lingerie pasztell rózsaszín lakknak volt csak köszönhető hogy most csak ő került itt a kosaramba. A napokban elfogyott a Rimmel Nail Nurse alap- és fedőlakkom, amit most egy Sally Hansen darabbal pótoltam, nagyon kíváncsi vagyok rá hogy fog teljesíteni!

Ez egy ilyen kicsit vegyes poszt lett, de azt hiszem ilyen is kell néha. Remélem a jövőben még több helyen megjelennek majd a Nailland pultok, tulajdonképpen minden olvasómnak azt kívánom, hogy hozzájuk is legyen 20 perc közelségre egy-egy ilyen lakkokkal teli stand! ;)
Szólj hozzá!