Szépséglabor

OUTFIT| THE LEATHER JACKET

2014. május 03. Szépséglabor Szólj hozzá!

OUTFIT| THE LEATHER JACKET

 

A bőrkabát rövid története: Kedvenc hazai bloggerem és az egyik legszebb nő a világon, Csázsári Zita ( http://www.personalshopper.hu/ ) egyik outfitjében láttam meg ezt a kabátot és rögtön belszerettem. Aztán a napokban a Mango tartott egy meglepetés shopping day-t, amikor is minden terméket 30% kedvezménnyel lehetett megvásárolni, ezt én persze égi jelnek vettem, és többek között álmaim bőrkabátjával távoztam az üzletből. A szerelem azóta is töretlen, és azt hiszem nem is választhattam volna más ruhadarabot az első outfit posztom főszereplőjének. 

A kabát egyébként nagyon puha bőrből van, ami hihetetlen kényelmessé teszi, a nagy keményített gallér pedig egy kis vagány sikket kölcsönöz neki. Több színben is elérhető, természetesen feketében is, de ez a világos barna tavasziassabb és feldobja majd a csupa fekete darabból álló gardróbomat. 

Én nagyon izgatott vagyok a poszt miatt, remélem tetszeni fog ez az oldalam és persze az összeállítás is. És még hogy fokozzam a dolgot egy videóval is készültem, így ma a You Tube-on is debütálok. :)

THE OUTFIT
Leather jacket: Mango
Black top: Mango
Necklace: Zara
Rings: Zara
Sunnies: Promod & Camaïeu
Black jeans: Mango
Boots: Zara
THE MAKEUP
Base: Bourjois 123 CC Cream
Eyes: Maybelline color Tattoo - On and on bronze; Bourjois 1 Seconde Volume mascara
Lipistick: MAC Riri Woo
THE HAIR
Inspired by Hello October
Photography: JanosGrafl

 

Szólj hozzá!