Szépséglabor

Arcápolás a természet erejével - Gerovital Plant tesztek

2014. április 15. Szépséglabor Szólj hozzá!

Arcápolás a természet erejével - Gerovital Plant tesztek


Nemrég alkalmam nyílt néhány Gerovital Plant arcápoló krém kipróbálására, és mivel a márka nekem viszonylag ismeretlen volt előtte, nagy kíváncsisággal kezdtem neki a tesztelésnek. Azóta természetesen sokat megtudtam a
márka mögött rejlő filozófiáról és persze magukról a termékről is, jöjjenek hát a teszt során szerzett tapasztalataim.

A Gerovital termékeket az egyedi, minden nőben ott rejlő szépség kihangsúlyozására alkották meg. Ehhez olyan a természetben fellelhető anyagokat kombinálnak az úgynevezett újgenerációs hatóanyagokkal, mint például az őshonos gyógynövények, a kovaföld, vagy a havasi gyopár, így találkozik ezekben a termékekben a természet ereje és a modern bőrápolás.

Két termékcsaládból kaptam krémeket tesztelésre. A Gerovital H3 Evolution termékeket az érett bőr kezelésére alkották meg, a 30 év feletti korosztály igényeinek megfelelően. A bőrfeszesítő nappali hidratáló és a ránckorrektor hatékonyságát én nem tudom kellőképpen letesztelni, de megbíztam vele valakit, akinek a tapasztalatait természetesen megosztom majd veletek is. A Gerovital Plant családból származó krémek azonban tökéletesen passzolnak a korosztályomhoz és bőrtípusomhoz, róluk szeretnék ma beszámolni.


A Gerovital Plant Nappali Hidratáló Krém gyorsan beszívódik és vizes állagának köszönhetően nem nehezíti el a bőrt, nagyon kényelmes viselni, a hidratáló hatása pedig tökéletes nappalra. Ezért és mert sminkalapnak is kitűnő, szeretem a reggeli arcápolási rutin utolsó lépéseként használni. Az illata kicsit erős, de kellemes. A krém a benne található szerves havasi gyopár kivonatnak köszönhetően védi a bőrt napközben az olyan káros hatásoktól, mint a dohányfüst vagy a stressz. A bőröm vegyes és érzékeny, de ezt a krémet szereti és nem okoz semmilyen problémát, sőt mintha javítana is rajta. Tulajdonképpen egy nagyon jó nappali hidratálókrém, természetes hatóanyagokkal és elérhető áron.
Az Éjszakai Ránctalanító Hidratáló Krém tulajdonképpen a nappali erősebb testvére. Szintén vizes állagú, de esti krémnek megfelelően gazdagabb, erősebb hidratáló hatással rendelkezik. Emellett a feladata a meglévő apróbb ráncok kisimítása és az újabbak megjelenésének megelőzése. 25 éves kortól már bizony nem árt odafigyelni és ha még ráncok nem is jelentek meg, a megelőzés nagyon fontos, azt hiszem pont ennek a korosztálynak lehet ideális választás ez az esti hidratáló krém. Természetesen rendelkezik mindazzal a tulajdonsággal amivel a nappali verzió, védi a bőrt a káros hatásoktól miközben rugalmassá teszi azt. Remélem a használatával én is kitolhatom az első ráncok megjelenésének idejét! :)

Összességében azt gondolom, hogy mindkét krém tökéletesen megállja a helyét a maga szerepében és nagyon kellemes is őket használni. Kinek ajánlanám leginkább ezeket a Gerovital termékeket? Aki törekszik a természetes hatóanyagokkal való bőrápolásra, és könnyű nappali és esti hidratálókrémet keres elérhető áron. ;) 

A termékekről és a többi termékcsaládról a Farmec weboldalán találhattok sok-sok információt.
Szólj hozzá!