Szépséglabor

L'oreal Color Riche - Wasabi Hint

2013. május 03. Szépséglabor Szólj hozzá!

L'oreal Color Riche - Wasabi Hint

Sziasztok! Egy igazán különleges lakkot szeretnék megmutatni, amit úgy tudnék leírni: maga a tavasz.:) Friss, üde, élettel teli zöld, figyelemfelkeltő és sikkes egyszerre. A jelenlegi kedvenc lakkom, a L'oreal tavaszi kollekciójában megjelent Wasabi Hint debütál ma itt, a Szépséglaborban. :)








Ezt a lakkot már a megjelenése óta kerülgetem, annyira csábított minden alkalommal, hogy végül nem tudtam kivárni a Joy-napokat és megvettem teljes áron.:P És milyen jól tettem!:)

Szín. Egyértelműen ez az egyedi zöld árnyalat a lakk erőssége. Nem mondanám pasztellnek, mégis van benne valami lágyság, ami az egészet olyan különlegessé, frissé teszi. Nem a megszokott zöld az biztos, magára is vonzza hamar a tekintetet!:)
Állag. Nagyon sűrű, krémes. Ez felvitelkor okozhat is némi nehézséget, kevés ecsetvonással ideális dolgozni, mert többszöri húzással elkenődik a már felvitt lakk és egész gumiszerű lesz az állaga. Szóval kicsit trükkös, de megéri!:)
Ecset. Széles, lekerekített véggel. Szerintem kényelmes vele dolgozni, de a sűrű állag ezt eléggé megnehezíti.
Száradás. Az 1. réteg nagyon gyorsan, néhyán perc alatt meg is szárad, de a 2. után érdemes min. 15 percet várni, hogy aztán biztosan ne kenődjön el.
Tartósság. Sajnos a 2. nap már elkezd lepattogni, és ez elég látványos, plusz ha egyszer egy kis hiba megjelenik valahol, ott hamar tovább romlik a helyzet. Mosogatás, hajmosás  a lakk nagy ellenségei.:)
Finish. Krém, magas fénnyel. A kedvencem.^-^
Tipp. Egy csillámos lakkal még jobban feldobhatjátok. Én egy hidegebb, fémes tónusú lakkot tudok hozzá elképzelni, mint pl. a Halo az Orlytól. Facebookra posztolok is majd képeket hogyan mutatnak együtt.;)
Ár. 1199.- DM; a Rossmannban és a Müllerben néhány száz forinttal többe kerül
Mennyiség. 5 ml

Ez az lakk, amit 2 nap után simán megint felkenek, annyira szép és úgy fel tudja dobni az embert.:) 
Ha drágának találjátok az eredeti árat, a Joy-napokon féláron meg tudjátok vásárolni. A kollekcióban  nagyon szép színek kaptak helyet, mindenképp érdemes egy pillantást vetni rájuk, általában külön állványokon vannak az üzletekben. Már csak ezért is, mert Palvin Barbi a kollekció arca!;)



Szeretitek a zöld lakkokat? Számotokra melyik a tökéletes tavaszi szín?



Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása