Szépséglabor

HOSSZÚHÉTVÉGE A COMOI-TÓ PARTJÁN

2017. szeptember 21. Szépséglabor Szólj hozzá!

HOSSZÚHÉTVÉGE A COMOI-TÓ PARTJÁN

como.jpgcomo-1-16.jpg

A fotókat nézve elképzeled milyen lehet - nyilván gyönyörű. De csak mikor ott vagy döbbensz rá, hogy a valóság ebben az esetben messze felülmúlja minden várakozásod. Valahogy így tudnám összefoglalni milyen a Comoi-tó, másképp meg úgy hogy: maga a paradicsom.

Tovább

A REALISATION PAR DUPE & SIBENIK

2017. augusztus 03. Szépséglabor Szólj hozzá!

A REALISATION PAR DUPE & SIBENIK

sib4.pngsib10.png

Sibenikben megvan minden, amiről egy utazni szerető blogger álmodhat: szűk utcák, érintetlen óváros, színes ajtók és ablakok, tengerparti hangulat és ehhez illő éttermek. Ki is használtam a nyaralás adta alkalmat, és rávettem szegény J-t, hogy fotózzunk és megmutathassam az egyik legjobb és legmegfizethetőbb Realisation par dupeot. 

Tovább

10 OK, AMIÉRT ÉRDEMES ABBÁZIÁBA UTAZNI

2017. július 31. Szépséglabor Szólj hozzá!

10 OK, AMIÉRT ÉRDEMES ABBÁZIÁBA UTAZNI

opatija11.pngopatija3.png

Idén már harmadjára utaztunk Opatijába  - ha csak pár napra is, de Horvátországban járva majdnem mindig elkanyarodunk a Kvarner-öbölbe, és főleg ebbe a városba. Annak ellenére, hogy szeretünk új dolgokat és helyeket felfedezni, ez a környék valahogy mindig visszacsalogat minket. Ha ellátogattok ide, szerintem ti is megérthetitek miért - de hogy addig se kelljen várni, 10 pontban össze is írtam miért érdemes ide leutazni. 

Tovább

ÍGY HORDHATOD - LITTLE RED DRESS

2017. július 12. Szépséglabor Szólj hozzá!

ÍGY HORDHATOD - LITTLE RED DRESS

lrd.pnglrd2.png

A kis fekete és kis fehér után idén nyáron hódító útjára indult a Kis Piros Ruha, ami annyira beférkőzte magát az instagram feedembe, hogy mikor a Mangoban megtaláltam ezt a darabot (ráadásul leárazva) el kellett hoznom. A trend kártya mellett felhozhatom mentségként, hogy a tengerparton nagyon jól fog mutatni, és csak styling kérdése hogy a várossal is kompatiliblis legyen.

Tovább