Szépséglabor

Trend alert: Téli ruhák / Winter dresses

2018. január 05. Szépséglabor Szólj hozzá!

Trend alert: Téli ruhák / Winter dresses

winterdress.pngwinterdress2.png

2017 nálam határozottan a ruhák éve volt. Soha nem hordtam még csak szoknyát sem, de annyira bejött a dolog, hogy már télen sem tudok leállni. Szerencsére nem is kell, mert a téli ruhák trendje dübörög éppen.

Persze felmerülhet a kérdés, hogy mégis mennyire praktikus mindez - Nem fogok fázni? Mivel tudom felvenni? Nem, nem fogsz. Persze van az a hőmérséklet, ami alatt azért már nem venném én sem, de egy közepesen vastag harisnya + térd fölé érő csizma + szőrmekabát megoldással elég hidegbiztos lehet a szetted.
Az én egyik kedvenc darabom ez a H&M-ből: tökéletes a hossza, minden típusú csizmával jól néz ki, és a mintája! A pasim legalambozta a madarakat rajta, de mi jól tudjuk, hogy ezek darvak....
Én azt mondom, ha tetszik a trend és ti is szeretitek ha reggel csak felkaptok egy ruhát és nem kell a kombinációkon perceket gondolkodni, a leárazások megadják a tökéletes alkalmat 1-2-3 téli ruha beszerzésére. Végül is, nem kell, hogy egy szezonra szóljanak, mintától függően akár egész évben be lehet ezeket a ruhákat vetni! 

ruha / dress: H&M
kabát / coat: Zara
táska / bag: Mango
cipő / shoes: H&M

 

2017 was the year of dresses for me. Before I have never wore skirts or dresses. But something has changed. Maybe I realised how convenient it can be that if you have some great dresses, you do not have to really think a lot about your outfit in the monring. You just grab one of them, then shoes and a bag and you are good to go. 
Long story short, now I am addicted and wearing dresses in winter as well. One of my favorites is this one from H&M: perfect length, looking great with over the knee boots or sock boots as well, and look at that bird print! Lots of similar dresses are currently on  sale, so this is the perfect time to jump into this trend. One more advantage: you can wear them all year long. 

Fotó: Tóth Regina

winterdress4.pngwinterdress5.pngwinterdress3.png

Néhány kedvenc:

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása