Szépséglabor

A legforróbb újdonságok a drogériában

2017. november 06. Szépséglabor Szólj hozzá!

A legforróbb újdonságok a drogériában

lore_al_new_ps.jpglor_new_3.jpg

A L'Oréal berobbantotta a karácsonyt a sminkmániásoknak, pedig nem is cuki, szarvasos csomagokat hozott a téli szezonra. Alaptermékeket, amik aztán sokunk nesszeszerébe kerülnek - szerintem hosszú hónapokra, úgyhogy ez a poszt nem csak karácsonyra szól. Mutatok mindent, és elmondom, miért vagyok néhány termék miatt kifejezetten izgatott. 

Minden van az újdonságok közt, mint a mesében. Kezdjük mondjuk az alapoknál. Érkezett egy új ásványi alapozó, aminél elkerekedett kicsit a szemem - nem mentek ezek már ki a divatból? De a L'Oréal tudhat valamit, és egyébként is a 70-es, 80-as évek ruháit hordjuk, szóval izgalmas lehet, hogy mit tudhat 2017-ben egy ilyen termék. Én sajnos a no3 árnyalatot kaptam, ami elég sötét, így csak bronzosítóként tudom majd használni. 3 új korrektorral is találkozhattok, gyakorlatilag lefednek minden igényt. A 2 True Match számomra nagyon tetszik egyenlőre jók a tapasztalatok. A sima tubusos egy alapdarab, egész szépen fed és épül be a bőrbe. A "highlighter" hatású érdekel a leginkább, ki is mondták, hogy a legendás Yves Saint Laurent Touche Eclat pénztárcabarátabb megfelelőjének szánták. 
Ajkakra a Lip Paint matte kollekcióhoz érkeztek nude árnyalatok, amik izgalmasak, és végre ezt  a kollekciót is ki lehet próbálni picit visszafogottabban. Persze egy ilyen rúzs is lehet nagyon feltűnő, mindenesetre izgalmasak az árnyalatok. Az enyémet a poszt alján láthatjátok felkenve - sokkal, sokkal sötétebbre számítottam a tubus színe alapján. A sötét tégla helyett ez rajtam világos barack....Swatcholjatok! És hiánypótló még mindig a drogériákban - géles szájkontúr ceruzák. A tartósság lesz a kérdés, de a Lip paint a termék nevében bizalomra ad okot. 

De térjünk rá a legizgalmasabb részre....

lor_new_5.jpg

... a szemekre! A legvégére hagyom direkt a legjobbat, addig is mesélek az Eye paintről. Krémes szemhéjfesték praktikus, applikátoros megoldással, ami extra hosszan tart és szuper alap porfestékhez. Ez tényleg nagyon jól hangzik, és annyira szeretném, hogy ők legyenek a következő Maybelline Color Tattook. Első próba: 1 rétegben szépen el lehetett oszlatni, viszont az eldolgozással sietni kell. Több rétegben már kicsit foltos llett csak az ujjbegyekkel való felvitelnél. Kipróbálom ecsettel is, mert nagyon szeretném, hogy működjön. 

De a bevezetés sztárja egyértelműen a Paradise Exatic spirál. Hát igen, a L'Oréal ehhez (is) nagyon ért, nemhiába várunk minden új spirált a márkától, mint az éhes hiénák. A fura hasonlat után már nem fogom lelőni a csattanót ha kerekperec kimondom: Wow! Klasszikus bumszli kefe (a kedvencem), amiben többféle hosszúságú szál van - állítólag ebben rejlik a titok, mert a rövidebb szálakkal az egészen kis pillákat is ki lehet festeni. Ezért, vagy nem, de ez a spirál ível, dúsít egyszerre és majdnem eléri a műszempilla hatást. Csak azért írom, hogy majdnem, mert eyg spirállal szerintem sosem ez a cél, hanem hogy egyszerűen kihozzuk a maximumot a saját pilláinkból. És ez a spirál épp ezt teszi. 

lor_new_6.jpg

lor_new_7.jpg

 

Ti melyik újdonságot próbálnátok ki legszívesebben?
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása