Szépséglabor

LANCOME JUICY & MATTE SHAKER

2017. június 19. Szépséglabor Szólj hozzá!

LANCOME JUICY & MATTE SHAKER

lancome_kezdo.pnglancome.png

Olyan régóta szerettem volna erről a 2 rúzsról írni, és végre eljutottam idáig! A Lancome egyik legjobb dobása volt, hogy leigazolta a sminkistennő Lisa Eldridge-t, mert azóta elképesztően izgalmas termékekekkel jelentkeznek. Ilyen a Juicy shaker és az utódja, a Matte shaker. A poszt további részében csak jót olvashattok majd róluk...

lancome6.pnglancome5.png

Először a Juicy shaker vett le a lábamról. Először is ott az egész körítés hozzá: a kis shaker csomagolás, amit tényleg fel kell rázni ahhoz, hogy az elemek összekeveredjenek. Egyébként egy idő után a pigment leülepszik az aljára, ami furán néz ki, de teljesen normális. Az illata és az árnyalatok tényleg "zamatosak", ennél jobb jelzőt nem találhattak volna neki. Az elnevezések is ezt a nyári, vidám, picit trópusi hangulatot idézik egyébként - Meli melon, Lemon explosion, Berry in love. Ehhez hozzáadva az illatukat...akár bele is haraphatnánk.... Na de vissza a valóságba. A formula könnyű, vizes, de ennek ellenére egész intenzív színt ad az ajkaknak. Én kevesebbet vártam tőle, nagy meglepetés volt. Viselni fantasztikus, a benne lévőápoló olaj még rendbe is tesz mindent miközben egy erősebb szájfény intenzitását kapjuk. Nagy plusz pont még az applikátor. Tényleg bárhol fel lehet vele dobni, ez a szivacsos megoldás és forma csillagos 5-ös. 

És idén érkeztek meg a Matte shaker-ek, amik ahogy a nevükből erősen sejteni lehet, mattak. De nem az a kényelmetlen, vastag, lekaparós matt. Hanem a könnyű, élénk, vibráló, "észre sem veszed" matt. Olyan árnyalatokban, amik láttán ott állsz a display előtt és bánod, hogy rájuk néztél, mert 1 nyilván nem lesz elég. Én is így jártam, a Beige Vintage, Kiss me cheri és Yummy pink csak azért nem került a kosaramba, mert idén még új fürdőruha is kellene... Végül a Red'y in 5 mellett döntöttem, mert jól tudjuk, hogy a pirossal nem lehet hibázni. (Az örök indok aminek köszönhetően közel 20 piros rúzsom van már...) Ez ráadásul egy jó adag naranccsal is meg van bolondítva, így klasszikus helyett olyan tüzes-spanyolos a hatása. A nyár, ha nem az év kedvence. 

 

lancome2.pnglancome7_1.png

 

Ki próbálta már a shakereket? 
Szólj hozzá!