Szépséglabor

THE BODY SHOP DOWN TO EARTH SZEMHÉJPÚDEREK

2017. március 19. Szépséglabor Szólj hozzá!

THE BODY SHOP DOWN TO EARTH SZEMHÉJPÚDEREK

img_2053.JPG

Át kellett kicsit magamban alakítanom a képet a The Body Shopról. A testvajaikért én is rajongok, sok illatukat szerettem már meg és az arcápolóikat is kedvelem, de mostantól az elképesztő szemhéjpúderek is eszembe jutnak majd a márkáról. Nézzétek ezeket az árnyalatokat...!

Nálunk még mindig ritka, hogy ebben a kategóriában ennyi színből tudjunk választani. Ráadásul sok köztük a természetesebb, föld szín. Nem csak egy bronz, meg egy taupe és ennyi... A MAC szemhéjpúderei ugrottak be, nem is véletlenül. A Down to earth paletták már kaphatóak voltak régóta, mostanra pedig már 30 árnyalatot tudunk kombinálni kedvünk szerint. A szemhéjpúdereket ugyanis egyenként is meg lehet venni, össze tudjuk állítani a tökéletes, magunkra szabott palettánkat. Viszlát kompromisszumok, kihasználatlan árnyalatok. Plusz mindig váltogathatjuk is a színeket - télen megtöltetjük a nehezebb, füstös színekkel nyáron pedig jöhet a bronz, bronz, bronz. Azért vannak előre összeállított kombinációk is, amikkel nem nagyon tudunk hibázni csak azt kell eldöntenünk hogy arany vagy esetleg lilás árnyalatok, amik jobban bejönnek, és már készen kaphatunk is egy 4-es palettát szuper kombinációkban. 
Itt láttok egy kész palettát, ami A True Romance nevet viseli, és ehhez híven romantikusabb, lilás-mályvás árnyalatokkal töltötték meg. És egy másikat, amit félig én töltöttem meg - picit felemás az összhatása ránézésre, de szuper árnyalatok vannak benne. A púderek jól pigmentáltak és szépen el is lehet őket dolgozni. Mint minden szemhéjpúdernél, ezek alá is ajánlok használni valamilyen bázist - primert vagy krémes szemhéjfestéket amivel megkönnyíthetitek a felvitelt (sima alap), játszhattok az árnyalatokkal és meghosszabbíthatjátok a tartósságukat is. 
Ha kíváncsiak lettetek, az árnyalatokat megtaláljátok a weboldalon, de érdemes egy üzletben is megnézni őket, swatcholgatni kicsit. De készüljetek fel, hogy a választás nem lesz könnyű... 

fullsizerender_13.jpgtbs_swatch_2_1.pngtbs_smink_2.png

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása