Szépséglabor

MAYBELLINE TAVASZ

2017. március 06. Szépséglabor Szólj hozzá!

MAYBELLINE TAVASZ

maybelline_spring.png

Műszempillhatást adó spirál, szemöldök egy tubusban és egy szem alatti karikákat eltüntető korrektor... A Maybelline nagyon készült idén a tavaszra...

A Maybelline az egyik olyan drogériás márka, aminek a darabjai közt igazi nagy klasszikusok vannak, amik akár a high end sminkekkel is felveszik a versenyt. Ott van a Color Tattoo például. A tavaszi újdonságok közt csupán 1 hét használat után már 3 ilyet is találtam. 
Az egyik leglenyűgözőbb a Push Up Angel spirál. Biztosan sokan tudjátok már, hogy a márka nagykövete Iszak Eszti lett, ő például ódákat zengett erről a spirálról. De tudjátok, annyiszor hallottuk már hogy "műszempillahatás",  "ível és dúsít egyszerre" hogy azt már nehéz elhinni. Most viszont elhihetitek, megcsinálták. A kefére ránézve nehéz volt elképzelni, hogy ez nekem működhet, de az egyik legjobb spirál amit valaha próbáltam. A drogériából. Win! 
A másik nagy meglepetés a szemöldökformázó volt, bár én nagyon szeretem a Brow Dramat is. A most megjelent Brow Precise azonban már sokkal többet tud, gyakorlatilag szemöldök egy tubusban. Majdnem szó szerint, ugyanis olyan kis szálak vannak benne, amik feltöltik a szemöldököt, mintha plusz szálakat adnánk hozzá. A felviteltől picit tartottam, de nagyon könnyű vele dolgozni, két alkalom után már a végeket is jól meg tudtam "rajzolni". A hatás rendezett, és a teljesen természetestől az erősebb hatásig mehetünk, ez csak rajtunk múlik.  
És a harmadik kedvenc az újdonságok közül a FITme! korrektor. Beauty berkekben klasszikus, végre nálunk is kapható. Leginkább szem alá szeretem használni, nagyon szépen felélénkíti ezt a területet. 

Megérkezett még a FITme! alapozó is, ami olajosabb bőrre válhat be leginkább a matt és póruscsökkentő hatása miatt. A Colossal spirál család is bővült egy új taggal, a Big Shot girlboss pillákat ad, amivel aztán igazán magabiztosak lehetünk. A kifilmje is erre épül, jó kis girlpower hangulata van. A Colossal spirálok az egyik kedvenceim, ez a kefe is követi a hagyományt, ebből rossz nem sülhetett ki. A szemöldök küldetés olyan meghatározó a Mabellinnél, hogy egy külön highlighter is piacra dobtak. Ezzel tudjuk még tökéletesebbé formálni a szemöldököt - egy kicsit alá és fölé, amivel ki lehet emelni és formázni ezt a területete és az ívet. És érkezett még egy egész egyedi termék drogériás szinten - a Mastercamo korrektor paletta. A korrektor használatában sokkal több van, mit amit általában bevetünk - a különböző színeknek és textúráknak más-más a hatása. Aki szeretne jobban elmélyedni ebben, az már könnyen megteheti, hisz nem csak egy verziója érkezett ennek a palettának. 

maybelline_spring_2.pngmaybelline_spring_3.pngmaybelline_spring_4.png


JÁTÉK 

maybelline_nyerj.png

Most 3 terméket megnyerhetsz a Maybelline tavaszi újdonságai közül. Hogy mit kell tenned hozzá? 

  • Legyél a Szépséglabor követője a facebookon!
  • Írd meg kommentben IDE , hogy mi az aktuális kedvenc sminktrended: kontúrozás, élénk rúzsok, cica szemek... 
  • A megosztás nem felétel, de plusz esélyt jelent.

A játék 2017. 03.11.-ig tart, a nyertes másnap lesz kihirdetve a blog facebook oldalán. Sok sikert! ;) 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása