Szépséglabor

A TAVASZ LEGMENŐBB SMINKCUCCAI

2016. április 30. Szépséglabor Szólj hozzá!

A TAVASZ LEGMENŐBB SMINKCUCCAI

guerlain_3b_1.png

Ha egy kollekciót kellene ajánlanom idén tavasszal, az a Guerlain-é lenne. Mert nem csak a csomagolás elképesztően szép, de a formulák és a színek is kimerítik a wow! kategóriát! 

A márka fiatalosabb stílusra és lendületre váltott és kihozta ezt a színes, élénk kollekciót. Nagyon csajos, de nem túlságosan, új, de közben ismerős is. Merthogy az egész a klasszikus Le Petite Robe Noire parfümök kísérőjeként született. Nem tudom ismeritek-e őket, az alapkoncepció, hogy minden kis fekete ruhához dukál egy finom parfüm természetesen. Idén pedig elgondolkodtak rajta, hogy egy rúzs és dögös körömlakk sem árt hozzá, így születtek meg ezek a sminkcuccok. A csomagolás is ezt tükrözi - az egyik legkönnyebb fotózást köszönhetem ennek, mert minden darab tényleg gyönyörű lett. Mindenképp nézzétek meg a kollekció darabjait ha Douglas, Marionnaud vagy Müller közelében jártok, csavarjátok le a kis háromszögalakú kupakokat és utána persze lessétek meg mi is rejlik bennük. Mert nagyon érdemes. 

guerlain_1.pngguerlain_5.pngguerlain_2.png

Nem is tudom, kezdjük talán a lakkoknál mert ezek voltak a legnagyobb meglepetések számomra. Nem is kertelnék sokat: az egyik legjobb formula amit valaha próbáltam! Csodásan fed, gyorsan szárad, a színek elképesztően szépek és élénkek és extra tartós. Közel egy hétig fent marad minimális kopással - a fedőlakk használata nélkül is. Alap és fedőlakk is található a kollekcióban és a csattanót még nem is említettem. Felkenéskor, miután elillan a szokásos körömlakk szag virágos, gyümölcsös illat szabadul fel ami kb egy napig érződik is. Őszintén, azt hittem ezt nagyon nem fogom kedvelni, de a fejemben már összekötöttem ezt az egyébként egész kellemes illatot a lakkokkal amiket pedig imádok, úgyhogy kifejezetten szeretem ha megérzem. A Pink Button árnyalat ahányszor volt rajtam eddig minden alkalommal megjegyezte valaki hogy "Ó de jó szín, milyen lakk van rajtad", és most ahogy belegondolok egy hónapja minden nap ez van felkenve... 

guerlain_4.png

A rúzsok is izgalmasak, bár a Guerlain-től nem is vártam kevesebbet ezen a téren. A formula nagyon könnyű és egy rétegben egész finom a hatása, de ebben az esetben azt, hogy építhető, abszolút komolyan is gondolták. Egész élénk hatást lehet velük elérni, főként persze az erősebb árnyalatokkal. Közben megmarad ez a balzsamszerű, nagyon kellemesen viselhető érzés. Ó és a gyümölcs illat és íz - ne arra a mű édességre gondoljatok, komolyan egész finomak a rúzsok. A kedvencem az élénk rózsaszín Pink Tie és a piros Red Heels, utóbbi "eper csókolta" hatást ad, és mindkettő nagyon könnyen hordható árnyalat. Ami pedig első látásra feltűnik küzülük, az a Black Perfecto. Nem kell megijedni a sötét lila, már-már fekete színtől, mert felkenve lágyabb a hatása és szuperül lehet más színek fölé rétegezni hogy egy kicsit mélyítsük, füstösítsük az árnyalatokat. 

Az árak, bár alacsonyabbak mint a klasszikus Guerlain termékeké, még így is a luxus kategóriába esnek (nagy bajban is vagyok a lakkok miatt.) De ha meg szeretnétek magatokat lepni valami különlegessel, vagy másokat... 

 

JÁTÉK

 

Írjátok meg kommentben milyen árnyalatokat szerettek viselni tavasszal  - smink, ruha, körömlakk -  és nyerjétek meg a Guerlain új körömlakkjait - alaplakk, Red Heels, fedőlakk. (Komment írása a játékban való részvétel feltétele.)

A facebook poszt megosztása nem feltétele a játékban való részvételnek, de plusz esélyt jelent. 

Sorsolás: 2016 május 22. 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása