Szépséglabor

THE FALL COVER STORY - KORA ŐSZI KEDVENCEK

2015. szeptember 30. Szépséglabor Szólj hozzá!

THE FALL COVER STORY - KORA ŐSZI KEDVENCEK

the-fall-cover_blog.pngthe-fall-cover_makeup5_1.png

Aki követ facebookon (ugye igen?) az talán észrevehette hogy az új évszak mindig új cover fotót hoz magával. Kb. 3 havonta összegyűjtöm azokat a termékeket ami a legjobban szimbolizálják számomra az új szezont.

Nem tudom miért, de imádom ezeket a fotókat elkészíteni - azt hiszem mindig akkor születik meg az új cover, amikor én is teljesen átállok az új időszakra. És most ismét a kedvencem, az ősz volt a soron ami ezúttal annyira megihletett hogy gyorsan fel is dobtam mindent a képről egy smink erejére... ( Na jó, a nagy részét).

Van itt néhány igazi nagy klasszikus, ami mindig előtérbe kerül ilyenkor. A Maybelline mélybordó Color Tatto-ja például vagy a Bourjois Rouge Edition Velvet matt rúzsainak legsötétebb árnyalata, a Grand Cru, amit tavaly le sem lehetett robbantani rólam - szó szerint sem, merthogy extra tartós (forralt borozás? meg se kottyan!). A másik kedvenc rúzsom ilyenkor a MAC Rebel. Őszinte leszek, nem könnyű viselni - egyrészt mert kicsit szárítja az ajkaimat, másrészt mert nagyon erőteljes, hangsúlyos árnyalatról van szó, de ha egyszer ráérzünk...! Bár inkább visszafogottabb szemsmink passzol hozzá, én most mégis "elfüstöltem" kicsit a témát a kedvenc Chanel palettámmal. Mentségemre legyen mondva, hogy a 4-es paletták megújult formulája olyan jól sikerült, hogy nehéz megállni egy árnyalatnál - csak még egy kevés taupe a külső V-be és abból a különleges sötét téglabarnából a szempillatőbe- és kész is az őszi smoky eyes. A L'Oréal régi-új alapozója, a True Match van rajtam - vele már túl vagyunk az első randin, ami jól sikerült, de további találkozókra van szükségem hogy eldöntsem hosszútávú, kiegyensúlyozott kapcsolatba kezdhetünk-e. A pirosítóval sikerült visszafogottab bmaradni, bár a Max Factor új Créme Puff pirosítójának Nude Mauve árnyalatával szinte lehetetlen mellényúlni - nagyon természetes a hatása, de a benne lévő pink éppen elég ahhoz hogy egy kis színt és eletet vigyen az arcra. Mióta megvettem minden nap ezt használom, egyszerűen mindenhez passzol!

És van itt még néhány izgalmas újdonság is, a körmömön a Chanel őszi kollekciójának egyik darabja - gyönyörű rezes/bogyós/sötét piros. De róluk hamarosan mesélek is, előzetesen annyit, hogy a 3 lakkba mintha belesűrítették volna a hulló levelek színeit... A hajam is tesztel éppen - a Mythic Oil egyébként is a kedvenc hajolajam, és most egy különleges szérum jelent meg a családban amire már csak rá kell nézni és rögtön elhiszem hogy csodát tesz. Ez a fekete-arany csomagolás! És bárcsak közvetíthetném az illatát! Ezek után a "fontos" tulajdonságok után azt is jó tudni, hogy 2 csepp belőle és csillógó, erős lesz a hajam napokon keresztül. Ez most olyan csodaszer a hajamnak mint a Clarins Lótusz arcápoló olaja a bőrömnek. 

Ti változtatok ilyenkor a sminkelési rutinotokon?
Vannak olyan termékek amik az ősz közeledtével előtérbe kerülnek nálatok?

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása