Szépséglabor

NYEREMÉNYJÁTÉK - TARTSON TOVÁBB A NYÁR A BIOBAZA-VAL!

2015. augusztus 28. Szépséglabor Szólj hozzá!

NYEREMÉNYJÁTÉK - TARTSON TOVÁBB A NYÁR A BIOBAZA-VAL!

goldenbrown2.pngbiobaza.png

Bár augusztus van, a nyár még javában tombol és tudjuk, hogy ősszel is mindig van egy-két hét amíg kicsit tovább élvezhetjük a meleg napsütést. Én azt mondom, használjuk ki ezt az időszakot és szedjünk fel még egy kis színt magunkra - hogy biztosan kitartson a következő szezonig! 

Aranybarna bőr, szó szerint. Így tudnám legrövidebben jellemezni a Biobaza Sun napozókat. És a legjobb hír - mostmár Magyarországon is elérhetőek! Nem csak külalakban és hatásban különlegesek, de az összetevőket tekintve is a Biobaza az egyik legérdekesebb márkaújdonság itthon.

A napozókat volt alkalmam jól letesztelni - Horvátországban már használtam a Barnulást Fokozó Testápoló Lotion-t és teljesen lenyűgözött milyen hatékonyan nyugtatja meg a bőrt a gazdag hidratáló összetevőknek köszönhetően. Emellett tényleg egyenletesebb lett vele a barnulás, sőt intenzívebb és tartósabb is, utóbbinak nagyon örültem mert rólam néhány nap alatt "lekopik" a szép szín akármit is teszek. De ha a napozás extrém szárazzá teszina bőrt, akkor a Napozás Utáni Testápoló Yoghurt az igazi. Valódi hidratáló bomba, sőt hűsíti is kicsit a bőrt.

De persze a napozó termékcsalád legérdekesebb darabja az  Aranyló Szuperbarnító És Napozó Dzsem, ilyen névvel hogy is lehetne figylemen kívül hagyni?! És ha meglátjuk magát a csomagolást és a terméket - tényleg olyan mintha sikerült volna az aranyat valamilyen sűrű masszává olvasztani. Amellett, hogy gyönyörű szép még a barnulást is segíti, és mindezt olyan természetes összetevőkkel, mint a sárgarépából származó karotenoidok, horvát termesztésű dió illóol, kakaóvaj, körömvirág és ápoló olíva olaj. Emiatt, és ez nagyon fontos, a Napozó Dzsem nem is rendelkezik fényvédővel, a már inkább naphoz szokott, barna bőrre ajánlott használni. Erre azt a kis trükköt találtam ki, hogy alá használom a szokásos kedvenc fényvédőmet, minimum fél órával napozás előtt ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Mire a strandra érek ez már be is szívódik és mehet fölé a Szuperbarnító Dzsem amitől aztán rögtön Beyoncénak érzem magam. Na jó, azért nem, de tényleg nagyon jól néz ki felkenve - kicsit barnább hatást kelt, az arany darabkák csillognak a bőrön... Az illata elég erős, de hamar összefonódott a fejemben a nyaralással. Amikor először kipróbáltam meglepődtem mert valami folyékonyabbra számítottam, de egész sűrű és meglepően lassan fogy. Eloszlatni kicsit trükkös, érdemes száraz bőrre felvinni mert ha kicsit vizesek vagyunk máris csúszkál mindenfelé. 

biobaza_swatch.png

Mondtam, hogy érdekes! Én nagyon megkedveltem, főleg mert kicsit napbarnítottabbra csalhatom a bőröm akár a strandon is. Ezt és a Barnulást Fokozó Testápoló Lotion-t bevetve egész szép és tartós színt sikerült felépítenem már egy 4 napos balatonozás után is. De a Dzsemet például használtam már a városban is, szuperül megoldotta a klasszikus nyári ruha + kissé fehéredő lábak problémát.

JÁTÉK

biobaza3_png_1.png

Miután így bemutattam nektek a termékeket, jöjjön az igazi izgalom - ugyanis most meg is nyerhetitek ezeket a szuper Biobaza Napozókat! Nem kell mást tennetek, mint:

  1. Kövessétek a Biobaza Hungary facebook oldalát!
  2. Kövessétek a Szépséglabor facebook oldalát!
  3. Kommentben írjátok meg a Szuperbarnító Dzsem legalább 3 összetevőjét! - Segítség a posztban, illetve a Biobaza magyar weboldalán.

+ A Szépséglabor facebook oldalán lévő kép megosztása plusz esélyt jelent ( de nem feltétele a játéknak). Nyeremény: 3 Biobaza Sun napozó csomag, aminek tartalma 1 db Szuperbarnító Dzsem, 1 db Barnulást Fokozó Testápoló Lotion, 1 db Napozás Utáni Testápoló Yoghurt. Sorsolás: szeptember 5., szombat. Jó játékot!

Egy nagyon izgalmas márkával bővült a hazai kínálat, és határozottan nem csupán a napozó termékeikre érdemes dafigyelni - de ezt majd később... A Biobaza termékeket egyébként a DDA drogéria-üzletlánc bizonyos üzleteiben találjátok meg. 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása